Порядок отримання адміністративних послуг

12 листопада 2015 р. в рамках проекту "Громадська приймальня Української Гельсінської спілки з прав людини у м.Одесі" в Центрі правової інформації ОННБ відбувся семінар на тему "Порядок отримання адміністративних послуг". Доповідач: Кабакова Христина Анатоліївна, юрист Одеської обласної організації ВГО "Комітет виборців України". Слухачами були студенти ДНЗ “Одеський центр ПТО”.

Христина Анатоліївна розповіла, що Закон України "Про адміністративні послуги" було розроблено з метою створення доступних та зручних умов для реалізації та захисту прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб щодо отримання адміністративних послуг.

Учасники семінару мали змогу ознайомитись із спеціально підготовленою виставкою “Адміністративні послуги в Україні”, на якій було представлено законодавчі акти та наукові статті за тематикою заходу.

Створено: 18.11.2015
Переглядів: 1295




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.