Творча зустріч з Арсенією Великою

У рамках XVII Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» 21 травня 2016 р. об 11.00 у відділі краєзнавства «Одесика» ОННБ відбудеться презентація нової книги Арсенії Великої «Жінка в лахмітті правди: шот-трактат. Одробини. Нариси. Оповідання».

 

Основний текст – це шот-трактат, присвячений світосприйняттю та актуалізації сучасної жінки в соціумі. В анотації до наративу задекларований основний понятійний апарат тексту: «психологічно-біохімічні рівняння». Як було вже зазначено вище – авторка професійний біохімік.

До збірки входять також тексти, присвячені українській культурі, її визначним постатям. Це оповідання «Три солодкі спокуси» про геніальних українських акторів – Івана Миколайчука, Костя Степанкова та Богдана Ступку, а також оповідання «Про Прокоф’єва», композитора зі світовим ім’ям, котрий народився й виріс в Україні.

Новели «Місто під назвою Старість», «Нічна феєрія», «In vino справедливість» є розважально-цікавими та легкими для сприйняття текстами.

Прес-реліз

Програма

Створено: 18.05.2016
Переглядів: 1156




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.