IMF elibrary

Шановні користувачі!

ОННБ ім. М.Горького за програмою міжнародного консорціуму eIFL.net (Electronic Information for Libraries) та за підтримки Асоціації “Iнформатіо-Консорціум” надає доступ до електронних ресурсів IMF elibrary – повної колекції авторитетного світового економічного контенту, опублікованого Міжнародним валютним фондом (МВФ)

Електронна бібліотека МВФ, яка містить понад 12 000 публікацій з питань макроекономіки, міжнародної фінансової статистики, державних фінансів, торгівлі, платіжного балансу та інших, викладених у статистичних зведеннях, доповідях і звітах, книгах і періодичних виданнях, аналітичних матеріалах і довідниках, поповнюється щоденно. Детальна інформація про ресурс: http://www.eifl.net/imf-elibrary

Інформаційний буклет

Керівництво з доступу та навігації

Скористатися доступом ви зможете у відділі літератури іноземними мовами та міжнародних проектів, а також в інтернет-центрі бібліотеки до 31.12.2015 року.

Створено: 10.04.2014
Переглядів: 1470




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.