Невідомий Шевченко. Партнерство

26 червня 2014 р. з нагоди відзначення Дня Конституції України та 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка в рамках заходу «Невідомий Шевченко: оголена сповідь митця», що відбувся в Одеському історико-краєзнавчому музеї, співробітниками ОННБ була презентована виставка «Світова велич Шевченка: закордонне шевченкознавство».  

Урочистості – «Невідомий Шевченко: оголена сповідь митця», ініційовані управлінням культури і туризму, національностей та релігій Одеської обласної державної адміністрації спільно з Одеським історико-краєзнавчим музеєм, Радою національно-культурних товариств Одеської області за участі Одеського обласного центру української культури та Одеської національної наукової бібліотеки імені М.Горького. 

Людмила Худенко та представник управлiння культури i туризму, нацiональностей та релігій ООДА Ганна Лeснiкова

Співробітники відділу зв’язків з громадськістю і реклами ОННБ ім. М.Горького Людмила Худенко та Анна Темнюк презентували книжкову виставку «Світова велич Шевченка: закордонне шевченкознавство», яка містила наступні розділи: «Шевченко і Польща», «З чеської шевченкіани», «Шевченкова спадщина у Молдові», «З німецької шевченкіани», «Тарасове слово на Сході» та ін. В дарунок бібліотека отримала нові переклади віршів з «Кобзаря» «Т.Г.Шевченко. Стихи из «Кобзаря». Стихотворения. – О., 2014» від автора перекладів Семена Вайнблата (на фото).

Створено: 01.07.2014
Переглядів: 1176




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.