Актуально

3 липня 2014 р. в ОУНБ ім. М.Грушевського відбувся «круглий стіл» на тему «Суспільна мораль: значення і захист національної свідомості в сучасній Україні», у якому взяли участь представники культурно-освітніх установ, громадських організацій, духовенства.

Серед питань, які розглядалися на засіданні – роль закладів культури, освіти, релігійних закладів у формуванні та збереженні моральних цінностей, захисту суспільної моралі. Вони є пріоритетними для культурно-освітніх установ, зокрема бібліотек. Свій погляд на проблему донесла слухачам організатор заходу, директор ОУНБ ім. М.Грушевського Юліана Амельченко. Присутні із зацікавленням сприйняли виступ іншого очільника, генерального директора ОННБ ім. М. Горького Ольги Ботушанської.

Ольга Федорівна, зокрема, наголосила на тому, що бібліотеки є базовими установами, що працюють у контексті заявленої проблеми, акцентувавши увагу присутніх на необхідності поповнення фондів та забезпечення бібліотек сучасними засобами інформатизації.

Тему продовжила директор Одеської обласної бібліотеки для дітей ім. Н.К.Крупської Тетяна Палій. 

У заході також взяла участь заступник генерального директора ОННБ з інформаційних технологій Ірина Бірюкова (на фото внизу).

Про перебіг засідання докладніше можна дізнатися тут.

Створено: 05.07.2014
Переглядів: 1240




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.