Краща дитяча книжка виставки

20 травня в читальному залі Одеської обласної бібліотеки для дітей відбулось засідання журі конкурсу «Краща дитяча книжка виставки» в рамках проведення Свята дитячої книги ХVІІ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині».

Юні читачі мали можливість поцінувати представлені конкурсні зразки книг: С. Андрухович «Сузір’я курки прохасько», Г.Вдовиченко «Засинай. Прокидайся», Е.Мозер «Фантастичні історії на добраніч», М.Князевич «Шустрик», Е.Портер «Полліанна», В.Рутківський «Сині води», «Старовинні українські казки», Д.Харріс «Казки дядечка Римуса», О.Чаклун «Мрія», Г.Чубач «Українчики ідуть».

Переможницею конкурсу «Краща дитяча книжка виставки» (голова журі Церковна В.Є. – завідуюча відділом обслуговування старших класів ООДБ) стало видання видавництва «А-БА-БА-ГА-ГА-МА-ГА» за авторства М.Князевича «Шустрик».

Того дня також в Одеській обласній бібліотеці для дітей був проведений обласний етап конкурсу «Найкращий читач року – 2016».

До бібліотеки приїхали юні читачі з більшості районів Одеської області, які на розсуд журі та глядачам «представили» своїх улюблених книжкових героїв, розповіли про свій шлях до читання, книжкові уподобання, тягу до навчання та розширення кругозору за рахунок читання художньої літератури.

 

Крім звичної розповіді про художній твір, юні читачі продемонстрували глядачам авторське бачення казкового вбрання головних книжкових героїв, розповіли про себе та свої родини.

Створено: 23.05.2016
Оновлено: 24.05.2016
Переглядів: 1617




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.