До Всесвітнього дня Землі. Анонс

2.jpg

З 19 квітня 2017 р. до Всесвітнього дня Землі в секторі інформаційного забезпечення з питань права та екології експонуватиметься книжкова виставка «Біологізація землеробства північно-західного Причорномор’я».

Необхідність збереження навколишнього середовища та забезпечення населення якісними й безпечними продуктами харчування є однією з найактуальніших проблем сьогодення. Україна має значний потенціал для виробництва органічної сільськогосподарської продукції для внутрішніх потреб та експорту. Наша держава посідає перше місце у східноєвропейському регіоні щодо сертифікованої площі органічної ріллі, спеціалізуючись переважно на виробництві зернових, зернобобових та олійних культур. Саме тому сьогодні ця тема набуває широкої актуальності.

В експозиції матеріали, що висвітлюють сучасні шляхи пошуку та використання нових альтернативних моделей сільськогосподарської діяльності. Вона також містить основні природоохоронні документи, що спрямовані на об'єднання людей у справі захисту навколишнього середовища. Виставка розрахована на широке коло користувачів і супроводжуватиметься бібліографічними оглядами представленої літератури.

 

Створено: 13.04.2017
Переглядів: 1024




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.